TIA AMELIA SET

Set kosmetik Tia Amelia sangat berkesan untuk mencerahkan wajah. Set ini juga bertindak untuk menghilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan parut di muka tanpa pengelupasan. Sunblock/foundation dilengkapkan dalam set ini untuk memberi perlindungan di siang hari.
Harga Pasaran
RM 100.00
Harga Promosi
RM  89.90


Maklumat Produk
Set Rawatan Pencerahan

Bertindak mencerahkan wajah, menghlilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan parut di muka tanpa pengelupasan. Juga memberi perlindungan dari sinar uv (matahari) di siang hari.


 Set Pencerahan Tia Amelia mengandungi:
 a) 2 Ketul sabun pembersih muka,
b) krim pemutih (5g)
c) Krim Kunyit (5g)
d) Sunblock / Foudation (5g)

 Panduan Cara Penggunaan Krim Malam (KRIM KUNYIT  DAN KRIM PEMUTIH):

1 : Bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bilas bersih.
2 : Setelah muka dilap kering, sapukan krim pemutih secara nipis pada keseluruhan muka dan disusuli dengan krim kunyit (juga dengan secara nipis dan rata ke seluruh muka.)

 Panduan Cara Penggunaan Sun Block/ Foundation
1 : Bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bila bersih.
 2 : Setelah muka dilap kering, sapukan Sunblock/Foundation Secara nipis pada keseluruhan muka untuk perlindungan dari sinar UV, dan sebagai alas bedak.
  
 Perhatian Penting : KRIM MALAM (Krim Pemutih dan Krim Kunyit ) adalah untuk kegunaan malam sahaja, ia bertindak semasa waktu tidur. Sunblock/Foundation adalah kegunaan siang hari, ia melindungi kulit dari sinar UV. Sabun Pembersih muka boleh digunakan pada bila-billa masa

lagi

SafGHBHTB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...