NBL SOY COLLAGEN (MERAH)


Harga Pasaran
RM 29.00
Harga Promosi
RM 24.90

SOY COLLAGEN
Terdapat Rasa Coklat dan Asli..
Soy Collagen minuman yang difomulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen boleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedut, kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang meningkat, stress, pencemaran, terdedah kepada cahaya matahari dan lain-lain faktor yang merosakkan kulit anda.

Formula asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 15 hari untuk melawan tanda-tanda penuaan dan kulit pramatang disamping secara perlahan-lahan memutihkan dan melembutkan kulit. Hasilnya kulit anda akan kelihatan lebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sesuai untuk wanita semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang mengandung. Produk ini mengandungi 2 ramuan utama:

Soya
- Berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk memutihkan kulit dan melembutkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan suhu badan dan memberi tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.

Kolagen - Kolagen ialah bahan semulajadi yang mengeluarkan cecair dalam tubuh kita untuk membekalkan struktur pada organ yag berbeza. Kolagen memainkan peranan untuk menjadikan kulit kita kelihatan sihat, muda, lembut, dan sekata. Berpunca dari
faktor-faktor seperti peningkatan usia proses-proses pengeluaran kolagen berkurangan dalam tubuh kita. Dengan kolagen hasilnya garis-garis halus dan kedut-kedut akan berkurangan dan menampilkan wajah yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus yang baru.

Cara penggunaan :
Masukkan satu peket soya kolagen ke dalam air suam, kacau dan minum terus untuk mendapatkan khasiat maksima soya kolagen yang mengandungi vitamin dan protein.

HARGA BIASA : RM 29 (10 sachet)
TESTIMONI

"Saya, Elly Salwana bt Zulkarnain, berumur 25 tahun. Sebelum saya menggunakan Soy Collagen saya juga mempunyai masalah pada kulit muka, jerawat, kitaran haid tidak teratur. Pelbagai produk telah dicuba tetapi masih tidak memuaskan kulit saya. Sehinggalah saya diperkenalkan dengan produk Soy Collagen sejak 4 bulan yang lalu. Selepas 3 minggu saya mencuba, alhamdullilah
kini semakin berubah. Saya tidak lagi mempunyai masalah kulit lagi seperti sebelumnya. Saya amat yakin dengan Soy Collagen kerana ia juga mampu menghaluskan kulit pada seluruh anggota badan saya. Ia juga sesuai untuk kaum lelaki. Ia memang berkesan, saya berasa cergas sepanjang hari, kulit turut menjadi lembap dan tegang, muda jelita serta menawan selalu dengan Soy Collagen. Seluruh keluarga saya mengamalkan Soy Collagen sebagai minuman harian dan kesihatan dalaman. Terima kasih Soy Collagen." 

Tiada ulasan:

lagi

SafGHBHTB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...